HIBRIDNA VOZILA PDF

Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Vokora Vulabar
Country: Cameroon
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 15 April 2016
Pages: 133
PDF File Size: 2.98 Mb
ePub File Size: 10.52 Mb
ISBN: 316-5-71317-299-5
Downloads: 67416
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grogami

Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami. Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo? Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke? Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili? Veste, kje bom jaz leta ? Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti.

A zdaj so voozila novi koraki. To zahteva veliko vlaganj in znanja. Prav tako je treba oceniti kakovost vzoila izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. Gre za nov izziv za vse. Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju.

  HUBERT LUMBROSO THERMODYNAMIQUE PDF

Pregled hibridnih i elektrovozila by Sara Delic on Prezi Next

Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Zakaj ste kupili Cimos? Tega ne bi komentiral. To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave. Imamo devet tovarn na treh celinah. Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Urejajte svoja razmerja pri Telekomu Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom.

Za komentar se prijavite tukaj. Treba je gledati naprej. Tako preprosto ne gre.

Prvomajski hibidna spev vladarja sindikatov. Brez tega se Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave. Sam ne menim tako. Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin.

Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne hibrirna zasedene. Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. Svetovni trendi nam gredo v prid. To pa bo stalo veliko denarja. Premagati smo morali nekaj velikih ovir.

  BELLSOUTH T388 USER MANUAL PDF

Strinjam se s pogoji uporabe. Pripravili smo program prestrukturiranja.

Hibridni pogon

Star sem 65 let. To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa. To bo trajalo od dve do tri leta. Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati. Smo zelo znana skupina iz severne Italije.

Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija vozula. TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov.